OPEN
Δευ-Κυρ. 10:00 έως 22:00
Επτά ημέρες την εβδομάδα

25 000 140

Λεμεσός

Interactive Installations – Διαδραστικα Παιχνιδια (OLD)

Αρχική - Δραστηριότητες - Interactive Installations – Διαδραστικα Παιχνιδια (OLD)


ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ

Μοναδικές διαδραστικές εγκαταστάσεις Το COSMOPORT δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν χρήσιμα στους πολύχρωμους κόσμους της εικονικής πραγματικότητας. Η ζώνη εγκατάστασής μας αποτελείται από πολλές μοναδικές, διαδραστικές πλατφόρμες που θα εκπλήξουν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό παρακάτω.

Δεν γιορτάζουμε μόνο τις διακοπές. Μπορείτε να έρθετε σε εμάς μόνοι ή στην εταιρεία και απλά να παίξετε!

ΣΤΟΙΧΕΊΑ

ΜΑΓΙΚΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ

Οι σύγχρονες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή τη μετατροπή των συνηθισμένων τοίχων σε κήπους, ζούγκλες και ωκεανούς. Μερικές φορές όλοι θέλουμε οι πολύχρωμες φαντασιώσεις μας να γίνουν πραγματικότητα! Οι μαγικές εικόνες θα απελευθερώσουν τη φαντασία του παιδιού στο έπακρο. με τη βοήθεια μολυβιών και μαρκαδόρων, τα παιδιά κορεάζουν τις εικόνες σε χαρτί με χρώμα και στη συνέχεια συμβαίνει μαγεία: τα σχέδια ζωντανεύουν και γίνονται κάτοικοι του μαγικού κόσμου. Μπορείτε ακόμη και να τα αγγίξετε! οι γονείς δεν θα βαρεθούν επίσης. Γιατί να μην βυθιστείτε στην παιδική ηλικία με το παιδί σας και να αναβιώσετε μερικούς δεινόσαυρους;
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Ανοίξετε

ΜΑΓΙΚΈΣ ΜΠΆΛΕΣ

Οι εξωγήινοι σχεδιάζουν να κλέψουν όλα τα παιχνίδια στη Γη. Πυροβολήστε τους αντιπάλους σας με μπάλες για να σώσετε τον πλανήτη! το Κιμπάκι είναι ψυχαγωγία για τους πιο ενεργητικούς. Η ιδέα είναι να ρίξετε μαλακές μπάλες στην προβολή και να ολοκληρώσετε τις εργασίες. Για παράδειγμα, να ταΐζετε ζώα ή να αφαιρείτε παιχνίδια από εξωγήινους. Ένα παιχνίδι ταχύτητας και ακρίβειας. Επιτρέπει στα παιδιά να διασκεδάζουν και να περνούν χρόνο με οφέλη για σωματική και πνευματική ανάπτυξη. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, υπολογίζονται οι πόντοι που κερδίζονται. επιπλέον, είναι μια σύγχρονη λύση για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και την κοινωνικοποίησή του. Στη διαδικασία των παιχνιδιών, τα παιδιά αναπτύσσουν μεγάλες κινητικές δεξιότητες, προσοχή, μνήμη, ταχύτητα αντίδρασης. Μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν σε μια ομάδα και να βελτιώνουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Ανοίξετε


ΜΑΓΙΚΌ ΓΚΡΆΦΙΤΙ

Μια διαδραστική οθόνη στην οποία μπορείτε να σχεδιάσετε και να λύσετε παζλ δημιουργικής λογικής από μια μεγάλη εταιρεία.
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Ανοίξετε

Ο ΜΑΓΙΚΌΣ ΚΑΘΡΈΦΤΗΣ

Ο μαγικός καθρέφτης είναι μια εγκατάσταση με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Αναπτύσσουν επιδεξιότητα, ταχύτητα αντίδρασης. Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ, να τρέξετε και να πηδήξετε! Τρέξιμο με εμπόδια, παιχνίδια με ανταγωνιστικό στοιχείο για πολλούς παίκτες και πολλά άλλα σας περιμένουν στον μαγικό καθρέφτη!
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Ανοίξετε

ΜΑΓΙΚΉ ΓΩΝΊΑ

Η μαγική γωνία είναι μια εγκατάσταση με δύο διαδραστικές προβολές: στο πάτωμα και στον τοίχο. Χτυπήστε και χτυπήστε τέρατα, Παίξτε Πιάνο, ολοκληρώστε λογικές εργασίες και πολλά άλλα!
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Ανοίξετε

ΤΟ ΜΑΓΙΚΌ ΠΆΤΩΜΑ

Το Magic Floor είναι μια διαδραστική εγκατάσταση στο πάτωμα. Τρέξτε σε διάφορες επιφάνειες που θα αντιδράσουν στα βήματά σας!
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
Ανοίξετε
Πρόγραμμα αφοσίωσης

25 € πακέτο

Δεν υπάρχει εμπειρία στο VR; Το πακέτο των 25€ είναι για εσάς!
Παίξτε ένα παιχνίδι σε κάθε αξιοθέατο.
Δοκιμάστε όλα τα αξιοθέατα
Μπόνους για παιδιά
25€
Βιβλίο

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
  COSMOPORT - ΈΝΑ ΙΔΑΝΙΚΌ ΜΈΡΟΣ ΓΙΑ ΝΈΑ ΕΜΠΕΙΡΊΑ

  Επιλέξτε άνετα ρούχα

  Να είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό ταξίδι και πολλά ενεργά παιχνίδια!

  Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί

  Οι εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν με όλους τους βασικούς κανόνες ασφάλειας και συμπεριφοράς στο κέντρο. Παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί, οπότε η επίσκεψη στο COSMOPORT θα φέρει μόνο θετικά συναισθήματα!

  Πλύνετε τα χέρια σας πριν από το φαγητό

  Μην ξεχνάτε την προσωπική υγιεινή πριν φάτε σνακ!

  ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ